Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf Boer Castricum

Zoekt u een loodgietersbedrijf in Castricum? Maak dan gebruik van het kwaliteitswerk van installatiebedrijf Hendrik Boer! Wij zijn actief in de gehele regio en we helpen u met allround service. Van de installatie tot het onderhoud; bij ons vindt u altijd een vakman om de klus te klaren. Wilt u weten waarmee we u in Castricum van dienst kunnen zijn? Bereik ons installatiebedrijf op 085 500 9981 voor direct contact, of vul het contactformulier in.

Vakwerk

Bent u op zoek naar een loodgieter die vakwerk levert? Via loodgietersbedrijf Hendrik Boer vindt u altijd een vakman in Castricum om u professioneel bij te staan. Iedere aangesloten loodgieter heeft jarenlange ervaring met loodgietersklussen in de regio. De installatie en het onderhoud aan uw sanitair of verwarming is voor een loodgieter van ons installatiebedrijf dus een koud kunstje! We helpen u bij deze installatie en het onderhoud met de juiste materialen, zodat u geniet van vakwerk op maat!

CV-service

Een defecte CV-ketel is zeer vervelend, maar dankzij de snelle hulp van ons loodgietersbedrijf geniet u van de beste service op CV-gebied. Is uw ketel kapot, dan repareren wij deze. Ons installatiebedrijf helpt u tevens bij de installatie van uw verwarmingsapparaat. U kunt een onderhoudscontract afsluiten voor periodiek onderhoud, zodat een reparatieklus u bespaard blijft. Door te bellen naar 085 500 9981 vraagt u meteen een loodgieter van ons installatiebedrijf bij u thuis aan. Dankzij onze service bent u dus direct voorzien van een professional in Castricum!

Lekkage en verstopping

Heeft u thuis last van lekkages of verstoppingen? Met de hulp van een loodgieter van ons loodgietersbedrijf geniet u weer snel van goed werkend sanitair en een dicht dak. Ons loodgietersbedrijf maakt gebruik van lekdetectie om het lek op te sporen. Bij verstoppingen helpen we u met snelle service om dit te verhelpen. Iedere loodgieter werkt met met geavanceerde materialen om de voorzieningen weer spoedig te laten werken.

Afspraak maken? Bel ons via 085 500 9981

Meer informatie ontvangen over ons loodgietersbedrijf? Benieuwd naar onze service voor de installatie en het onderhoud? Bereik ons installatiebedrijf in Castricum direct op 085 500 9981. Liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen over onze service? Vul het contactformulier in en we sturen u snel een voorstel toe!

Loodgieter offerte aanvragen